Bata - Werkschoenen, buty robocze, safety shoes 50 merk

Bedrag
st.
Ga naar de inhoud

Bata

Merk

maat / lengte van het blad cm.
36 - 24 cm
37 - 24,5 cm
38 - 25 cm
39 - 26 cm
40 - 26,6 cm
41 - 27 cm
42 - 28 cm
43 - 28,5 cm
44 - 29,4 cm
45 - 30 cm
46 - 30,6 cm
47 - 31,6 cm

Bata Industrials is een wereldwijde speler op het gebied van veiligheidsschoenen en werklaarzen. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van veiligheidsschoenen. Bata Industrials heeft een uitgebreide collectie veiligheidsschoenen en werklaarzen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen en werklaarzen van Bata Industrials zijn ontworpen om de voeten te beschermen tegen verschillende gevaren op de werkplek, zoals vallende voorwerpen, elektriciteit en chemicali├źn.
De veiligheidsschoenen en werklaarzen van Bata Industrials zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen, waardoor er voor elke werksituatie een geschikte schoen is. Het bedrijf investeert voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologie├źn om ervoor te zorgen dat hun producten voldoen aan de steeds veranderende veiligheidsnormen en -eisen.
Bata Industrials staat bekend om hun hoge kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Hun veiligheidsschoenen en werklaarzen bieden niet alleen optimale bescherming, maar zijn ook comfortabel om te dragen. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Bata Industrials is een merk dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid en is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige veiligheidsschoenen en werklaarzen.
De webwinkel topwearco.nl maakt deel uit van het bedrijf Arotrans B.V.
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of
informatie te gebruiken zonder toestemming van topwearco.nl.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Het ontwerp van de website is uitgevoerd door Arotrans B.V.
VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Terug naar de inhoud